6. marts 2024 - Skjulte felter i Tast selv

Generel information

Skjulte felter i Tast selv

 

Problem: Vi kan ikke behandle sager, der har udfyldt ”de forbudte felter”

Vi har modtaget enkelte ansøgninger med information i felter i ansøgningsskemaet vedr. omkostningsarter (felterne C til I på budgetfanen), som ikke måtte udfyldes. 

Det fremgår tydeligt i feltet, at disse ikke må udfyldes. Felterne fremgår af skemaet, da tilsagnsmodulet er bygget op efter den gamle LAG-ordning, hvor vi delte op i forskellige udgiftstyper.

Disse felter er nu blevet skjult i skemaet, så skemaet matcher den ny ordning og vi undgår fejl. Den information, som fremgår af de pågældende ansøgninger, er ikke slettet - men skjult.

Det betyder at data (fx indtastede udgifter) stadig er aktive i ansøgningen, hvorfor ansøgningen ikke længere er korrekt.

Det er desværre ikke muligt at slette denne information i "de forbudte felter", da vi ikke har adgang til dem. Vi kan derfor ikke behandle disse fejlbehæftede sager.

 

Løsning: Ny ansøgning

Vi vil kontakte ansøgere direkte på de konkrete sager. Vi vil sætte jer koordinatorer cc.

Vi kommer til at bede ansøger om at udfylde et nyt ansøgningsskema på Tast selv med den tidligere information. Ansøger skal skrive informationen i de korrekte felter, og ansøger skal også henvise til den tidligere sag med det oprindelige journalnummer i ”N. Yderligere bemærkninger og bilag” på bilagsfanen i skemaet.

Vi vil medsende den oprindelige ansøgning som en vedhæftning, når vi kontakter ansøger, så de kan kopiere informationerne fra den oprindelige ansøgning ind i den nye ansøgning, for at mindske tastearbejdet.
                                                                                                                        
Når ansøger har udfyldt det nye skema, skal de indsende det til jer.

Vi vil derefter bede jer om at bekræfte, at alt i ansøgningen står korrekt, og at intet i projektet er ændret i forhold til den oprindelige ansøgning, når I indsender den til os.

Når ansøgningen er genindsendt til os via Tast selv, må i gerne informere lagtilskud@plst.dk om, at sagen er genindsendt. Sørg for både at have det tidligere og nye journalnummer beskrevet i e-mailen.

Så kan vi derefter selv finde tidligere indsendte bilag fra Appendix og tilføje til sagen, for derefter at påbegynde sagsbehandlingen.