12. juni 2024 - Besigtigelse og indstilling af projekter til udbetaling

Generel information

Besigtigelse og indstilling af projekter til udbetaling

I har ventet tålmodigt på dokumenterne - og nu er de her endelig!

Vi har bl.a. udarbejdet en vejledning til besigtigelsen, som hjælper jer igennem både opgaven hos projektholder, samt selve besigtigelsesrapporten.

I vil opdage, at den nye version af besigtigelsesrapporten er en del anderledes end den tidligere version, da den nu både rummer indstilling fra bestyrelsen og koordinators arbejdsdokument til at besigtige de fysiske investeringer i projektet. 

Som koordinator, kan dokumentet virke lidt "omvendt", da det starter med selve indstillingen. 

Dette er gjort af hensyn til de bestyrelsesmedlemmer, som skal indstille projekterne - her har vi prioriteret at de sammenfattende oplysninger efter besigtigelsen kan læses først, uden at bestyrelsesmedlemmerne nødvendigvis skal igennem hele rapporten.

For at gøre det mere overskueligt, har vi farvekodet besigtigelsesrapporten. De grønne felter kan udfyldes inden besøget hos projektholder, de orange skal udfyldes på stedet og de blå kan udfyldes, når man kommer hjem fra besigtigelsen.

Til projekter under 100.000 kr. eller uden fysiske investeringer, er der udarbejdet et tilsvarende indstillingsdokument til bestyrelsen.

I finder det hele under LAG Programperioden 2023-2027 > Logoer og skabeloner

Vi evaluerer på den nye opsætning efter sommerferien - så meld endelig tilbage, hvis I oplever at noget ikke fungerer i praksis.